IMG 3941 1024x768De vrouwen van v.v. Oudega speelden gistermiddag de uitwedstrijd bij hekkensluiter SDS VR2 in Easterein. Op papier geen moeilijke klus maar in de praktijk bleek dit toch weer anders te zijn. De equipe van leider Abe Valkema stond bij rust met 1-1 gelijk en kwam kort na de thee zelfs op achterstand. Echter toen was Oudega VR1 eindelijk wakker geschud en kwam het op stoom. Het zegevierde uiteindelijk met 2-5 in Easterein waardoor het uitzicht blijft houden op de kampioenspoule. Volgende week hebben de vrouwen net als bijna alle teams een vrij weekend. Het verslag van SDS VR2 - Oudega VR1 is weer van Abe Valkema.

We kwamen met 12 dames aan in Easterein. De op het laatste moment
opgetrommelde Sytske Wiegersma maakte de 3 Sy(ie)tskes compleet. En ook
natuurlijk de 2 Sieuwkes, waarvan een op de bank begon. Al in de 5e minuut was er een kans voor Sietske R na een voorzet van Anna, maar ze hadden een goede keeper, zo zou later ook blijken. Het gevoel van dit winnen we wel even sloop erin en al in de 10 minuut stonden we 1-0 achter!!!. Vlak hierna raakte raakte SDS ook nog eens de paal. Hierdoor werd Oudega even wakker geschut. Na een corner schoot Sietske over, een minuut later een kansje voor Mandy. Weer drie minuten later schoot Anna op de paal en de rebound werd voor een leeg doel gemist door Mandy. Weer een minuut later op een pass van Hendrika kwam Anna alleen voor de keeper maar deze redde weer goed. Na deze kansen reeks kwam SDS weer even opzetten en moest Sieuwke redding brengen op een doorgebroken speler. Aan de andere kans schoot Anna in de 31e minuut net naast, maar 4 minuten later was het dan eindelijk 1-1. Op een mooi brede passje van Anna raakte Eva de binnenkant paal, maar
belandde de bal via een SDS speelster in de goal. In de laatste minuut
voor rust liet de keepster van SDS nog even haar kwaliteiten zien op een
schot van Anna.
Na rust kwam er een wat feller Oudega uit de kleedkamer, maar toch kwamen we na 5 minuten weer op achterstand. Maar hierna kwam de Oudega trein op stoom. Anna 2-2 Anna 2-3. Mandy 2-4 en bepaalde Sietske R de eindstand op 2-5. Met een compliment voor de vechtlust van SDS en de punten voor een gehavend Oudega.

Reacties   

+3 #1 Ilse Walstra 19-11-2012 20:55
Mooie wedstrijd, mooi verslag..
gefeliciteerd met jullie overwinning, en succes verder!

Ilse Walstra
VR2 SDS
Citeer