Zaterdag 19 april 14:30

Oudega
Woudsend

Selectie Oudega 1 en EBC 1, Oudega 2 afgelast

IMG 9524 1024x768Het zou morgen weer een EBC dag worden voor de senioren van v.v. Oudega. Dat wordt het slechts voor de helft omdat de wedstrijd van Oudega 2 bij EBC 2 in Oosterzee is afgelast. EBC 2 heeft te weinig spelers en gaan de competitie waarschijnlijk ook verlaten. De Oosterzeeers hebben nog maar 6 duels gespeeld, Oudega het dubbele. Indien EBC voet bij stuk houdt en de competitie vaarwel zegt wordt het puntenaantal van het tweede in één klap gehalveerd.
Voor Oudega 2 is het ook bijna iedere week de spelers bij elkaar schrapen (als je naar de selectie ziet zou dat niet nodig moeten zijn) maar voor morgen was dat nou juist geen probleem geweest. Dan maar langs de lijn bij Oudega 1 - EBC 1.Het is een staartduel, Oudega de nummer laatst met 6 uit 13, EBC een trede hoger met 7 uit 12. Bij winst geeft de equipe van Jelle Kievit de rode lantaarn dus over aan de gasten uit Oosterzee.

De selectie van Oudega ziet er voor morgen vooralsnog als volgt uit: Roald Buma, Haintje Jansen, Æde Hoekstra, Klaas Hoekstra, Heero Hoekstra, Jurjan Martens, Michiel Hoekstra, Cornelis Boersma, Patrick Hiemstra, Gerrit-Marten Jansen, Rinze de Groot, Harm-Jan Hoekstra en Sander Hiemstra.
EBC komt met het volgende elftal naar Oudega: Sander ten Wolde, Franke de Jong, Alfred Baalmans, Hotze Jongsma, Teade Borsch, Fernand Kuypers, Remmelt de Haan, Ulrik de Jong, Marten de Haan en Cornelis Elst.
Scheidsrechter is de heer J.J. Dijkstra uit Leeuwarden en de wedstrijdbal wordt aangeboden door Jachtwerf Wildschut uit Gaastmeer.
Oudega - EBC begint morgen (zaterdag) om 14:30 en is live te volgen via ons twitterkanaal.

+1 #2 Webmaster 03-03-2012 12:24
Citeer

+2 #1 Webmaster 03-03-2012 09:53
Er kan dus weer gereageerd worden :roll:
Citeer